Socialinis darbas

Žurnalo "Socialinė sveikata" gimtadienis

Dalyvauk, kurk, dalinkis
2015-06-07 22:00

Birželio 5 d., minint žurnalo „Socialinė sveikata“ pirmąjį gimtadienį, pasirodė ketvirtas numeris.


Pirmas gimtadienis


Šia proga skaitytojus, straipsnių autorius, redaktorius sveikina žurnalo vyr. redaktorė dr. Ženija Truskovska - „Matyk ąžuolą – žiūrėdamas į gilę“. Jūs, mieli skaitytojai ir autoriai, geriausiai susiesite šį mano palyginimą su mūsų žurnalu, nes nuo straipsnių giliukų išaugo prabangus ąžuolas. Norėčiau priminti, kad ne tik mokslo ir tyrimų pažinimas yra svarbus. Taip pat yra labai svarbu ir kitoks pažinimas, pavyzdžiui, žmogaus patirties, išminties, intuicijos. Tai dalykai, kurie turėtų būti plėtojami  kartu su profesinių žinių įgijimu ir kuriais žmonės turėtų nesavanaudiškai dalintis žurnalo  straipsniuose. Todėl, kuriant kiekvieną kitą žurnalo numerį, prisiminkime apie šį nedalomą ir abipusiai naudingą švietimo ir praktikos bendradarbiavimą“.


Per metus žurnalo redaktorių kolegija nuo 9 narių išaugo iki 13, redkolegijoje šiuo metu yra 10 mokslo daktarų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos.


Keturiuose žurnalo numeriuose publikuoti 56-ių autorių 47 straipsniai, bendra žurnalo apimtis siekia bemaž 500 puslapių. Publikuoti straipsniai lietuvių, anglų, latvių, rusų kalbomis. 


Dovanėlė


                                Nuotraukoje: žurnalo leidėją sveikina kolegos